>Spillestedsband - Danseorkestre<

Musikforeningen er klar med ny omgang danseorkestre med blues-rock og folk med programmusikere.

Man melder klar med forårets program, og det tæller markante navne.

Der lægges ud fredag 31. januar med danske Festmaskinen, der spiller rockin' blues. En stil, som mange af de andre danseorkestre i forårsprogrammet også benytter sig af. Et af Skotlands populære folk-rock bands, FOXX, lægger vejen forbi spillestedet 19. februar. Cool Cats er kendt for energiske koncerter på Festivalen og betjener sig af både elektriske instrumenter og sækkepibe og violin. Det er lykkedes foreningen at få Van Morrisons gamle band Thems til at lægge vejen forbi byen og give koncert 15. marts.

Som noget nyt prøver foreningen 17. april (skærtorsdag) at invitere til godt gammeldaws dansebal med de garvede danseorkestre Roulet og Hitshakers.

Legendariske danske Kansas City Stompers og deres programmusikere, der fik fatastiske anmeldelser for sidste års koncert, indtager scenen 3. maj og genopliver hele 70'er-stemningen fra gruppens storhedstid.

Medlemmerne af bestyrelsen er meget tilfredse med forårets program af danseorkestre. Ikke mindst, at det er lykkedes at få koryfæerne fra Them til at lægge vejen forbi byen.

Bestyrelsen præsenterer forårets program med en succes i ryggen. Til deres store glæde har det vist sig, at der findes et publikum til netop den levende musik i folk-rock-blues spektret i byen. Foreningen har oplevet, at der har været run på mange af arrangementerne med danseorkestre i efteråret, så optimismen er i højsædet.

- Vi har prøvet forskellige genrer af, men nu mener vi, at vi har skudt os ind på netop vores niche. Det kan vi se af publikums reaktioner, siger formanden.

Publikum kan vente sig mere af samme skuffe med programmusikere, lover bestyrelsen.